10most stupid questions people usually ask in obvious situations
Home -> Fun and Masti -> Jokes ang Giggles -> 10 most stupid questions people usually ask in obvious situations

Moderators:Moderators
Jump to page : 1
Now viewing page 1 [15 messages per page]
Search:
    

Profile
Contact
Albums
 
Message Options
  1

chand




Expert

Posts: 1712
1000500100100
Posted 2008-05-08 3:54 AM
Subject: 10 most stupid questions people usually ask in obvious situations


10 most stupid questions people usually ask in obvious situations.

1. At the movies: When you meet acquaintances/ friends.. .
Stupid Question:-
Hey, what are you doing here?
Answer:-
Dont u know, I sell tickets in black over here..

2. In the bus: A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps
on
your feet...
Stupid Question:-
Sorry, did that hurt?
Answer:-
No, not at all, I'm on local anesthesia.. ...why don't you try again.

3. At a funeral: One of the teary-eyed people ask...
Stupid Question:-
Why, why him, of all people.
Answer:-
Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant: When you ask the waiter
Stupid Question:-
Is ! the "Butter Paneer Masala" dish good??
Answer:-
No, its terrible and made of adulterated cement. We occassionaly also
spit in it.

5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after
years...
Stupid Question:-
Munna, Chickoo, you've become so big.
Answer:-
Well you haven't particularly shrunk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask...
Stupid Question:-
Is the guy you're marrying good?
Answer:-
No,he's a miserable wife-beating , insensitive lout...it's just the
money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call...
Stupid Question:-
Sorry. were you sleeping?
Answer:-
No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry
or
not. You thought I was sleeping.... you dumb witted moron.

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...
Stupid Question:-
Hey have you had a haircut?
Answer:-
No, its autumn and I'm shedding.... ..


9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth...
Stupid Question:-
Tell me if it hurts?
Answer:-
No it wont. It will just bleed.


10. You are smoking a cigarette and a cute woman asks...
Stupid Question:-
Oh, so you smoke.
Answer:-
Gosh, it's a miracle .......it was a piece of chalk and now it's in
flames!!!

----

Top   
Join this discussion

Profile
Contact
Albums
 
Message Options
  2

V!CKY




Expert

Posts: 1434
100010010010010025
Posted 2008-05-08 11:53 PM
Subject: Re: 10 most stupid questions people usually ask in obvious situations


very true
Top   
Join this discussion

Profile
Contact
Albums
 
Message Options
  3

chand




Expert

Posts: 1712
1000500100100
Posted 2008-05-09 12:52 AM
Subject: Re: 10 most stupid questions people usually ask in obvious situations




----

Top   
Join this discussion

Profile
Contact
Albums
 
Message Options
  4

jon




Extreme Veteran

Posts: 361
1001001002525
Posted 2009-08-02 11:48 PM
Subject: Re: 10 most stupid questions people usually ask in obvious situations


hehee
the best one was
8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...
Stupid Question:-
Hey have you had a haircut?
Answer:-
No, its autumn and I'm shedding.... ..



----





Top   
Join this discussion

Profile
Contact
Albums
 
Message Options
  5

dipti




Elite Veteran

Posts: 790
500100100252525
Posted 2009-08-11 5:23 AM
Subject: Re: 10 most stupid questions people usually ask in obvious situations


haha lol very nice ...hilarious..
Top   
Join this discussion

Profile
Contact
Albums
 
Message Options
  6

isha19


Regular

Posts: 95
252525
Posted 2009-09-14 7:04 AM
Subject: Re: 10 most stupid questions people usually ask in obvious situations


Now some more stupid questions...

(1) What do computers like to eat?
Answer : Chips!

(2) How To Become a GENIUS?
Answer : *some text missing*
Find The Missing Text & Surely You Will Become a GENIUS.

(3) Can A Kangaroo Jump Higher Than A Effiel Tower?
Answer : Yes Bcoz D Effiel Tower Cannot jump.

(4) Why do most women spend much time on improving their LOOKS and not their MINDS??
Answer : Because they know that men are STUPID, but not BLIND...!!!

(5) When does Gulshan Grover become Gulshan Grocer.???
Answer: When he travels with the speed of light.(At that Speed, V=C)
(Velocity = Constant).

(6) 3 cockroaches are walking on the road. Suddenly 1 of them starts singing 'Tujhe Dekha To Yeh Jaana Sanam...' And the other 2 die immediately. Why?
Answer : Because it was a HIT song.

(7) Suraj Din K Time Kyun Nazr aAta Hai?
RaAt k wAqt Kyun Nahi?
Answer : Q k raAt Ko Suraj kI Ami Usay Ghar Se bAhir Nahi NikAlnay deti.

(8) A boy throws a bottle of Bournvita out of the window. A cat sees it, and takes the bottle of bournvita and buries it under the ground. Why?
Answer : Because 'CAT-BURIES' Bournvita

(9) What's the difference between a fly & a mosquito?
Answer : Simple! A fly can fly, but a mosquito cannot mosquito!!

(10) Ek aadmi ke pass ek kauwa (CROW) tha ..........wo bahut hi naram mulayam tha ........
To woh aadmi uska naam kya rakhega ???
Answer : MICROSOFT ( My- Crow - Soft )
Top   
Join this discussion

Profile
Contact
Albums
 
Message Options
  7

vijaygupta


Member

Posts: 35
25
Posted 2009-09-15 5:36 PM
Subject: Re: 10 most stupid questions people usually ask in obvious situations





it's realty
Top   
Join this discussion

Profile
Contact
Albums
 
Message Options
  8

vicky_cool




Veteran

Posts: 211
100100
Posted 2009-09-16 1:27 AM
Subject: RE: 10 most stupid questions people usually ask in obvious situations


1. Are they twins?

2.Hey, what are you doing here?

3.Sorry, did that hurt?

4.Why? Would it rather have been you?

5.OMG! you’ve become so big!

6.Is the guy you’re marrying good?

7.Hey have you had a haircut?

8.Oh, so you smoke.

 



----


Top   
Join this discussion
Page Jump
Jump to page : 1
Now viewing page 1 [15 messages per page]
OptionsActions
No options available

Developed by Dostiyaari. Run by Users. Bugs by Nature.